قبل از مرحله استریل کردن باید فرآیند شستوشو و پاکسازی به صورت کامل انجام شود. اگرچه در این مرحله کشتن میکروارگانیسمها مدنظر نیست اما اگر به صورت دقیق و کامل انجام نشود، آلودگیهای سطحی تاثیر مراحل ضد عفونی و استریلیزاسیون را کاهش میدهد. میتوان گفت تا حدود 99 درصد بار زیستی موجود بر روی ابزار آلوده، با یک پاک سازی و تمیز کردن کامل از بین میروند و حذف میشوند.
نشانگر پروتئین RRS، یک تست سریع، دقیق و ساده جهت تشخیص مقادیر کم پروتئین، چربی و قندهای باقی مانده بر روی سطوح دستگاههای شستشو دهنده، ضدعفونیکننده، تمیزکنندههای اولتراسونیک، آندوسکوپها و وسایل جراحی میباشد. در این روش، مایع بی رنگ با حضور آلودگیهای سطحی باقیمانده به رنگ ارغوانی تبدیل میشود. شدت رنگ ارغوانی ایجاد شده به مقدار مواد باقیمانده موجود در نمونه محلول بستگی دارد. این روش در مقایسه با روشهای دیگر دقیقتر است زیرا که تمامی پیوندهای پپتیدی، در تشکیل رنگ شرکت میکنند.
شرایط نگهداری
تست پروتئین RRS در یخچال (بین دمای 4 الی 8 درجه سانتیگراد) نگهداری شود. در معرض نور، حرارت بالا، ضد عفونی کنندهها و مواد شیمیایی قرار داده نشود.
تذکر
در هنگام ترکیب کردن محتویات دو ویال، به دلیل حساسیت بالای تست، حتما از دستکش تمیز و عاری از پروتئین برای جلوگیری از ایجاد نتیجه مثبت کاذب استفاده شود.
ماندگاری
18 ماه پس از تولید
دانلود کاتالوگ