خوردن در هر بازه زمانی ۸ ساعته در روز، کاهش وزن پایدار را به همراه دارد. بر اساس نتایج اولیه یک کارآزمایی تصادفی کنترلشده، محدود کردن غذا خوردن به یک بازه زمانی ۸ ساعته به مدت ۳ ماه، صرف نظر از زمان بازه زمانی غذا خوردن، کاهش وزن را در بیماران دارای اضافه وزن یا چاقی حداقل به مدت یک سال بهبود بخشید.
این استراتژی که خوردن با محدودیت زمانی (TRE) نامیده میشود، زمان – اما نه نوع – خوردن روزانه فرد را محدود میکند.
نکته کلیدی این مطالعه این است که زمان بازه زمانی ۸ ساعته غذا خوردن ممکن است به اندازهای که قبلاً تصور میشد، حیاتی نباشد، که نشاندهنده انعطافپذیری در اجرا است.
“کمهزینه و پایدار”
رویز و همکارانش این پیگیری 12 ماهه را روی 99 بزرگسال مبتلا به اضافه وزن یا چاقی (50٪ زن؛ میانگین سنی 49 سال؛ میانگین BMI، 32) از گرانادا انجام دادند. شرکتکنندگان به طور تصادفی به مدت 12 هفته به یکی از چهار گروه تقسیم شدند: بازه زمانی معمول غذا خوردن ≥ 12 ساعت؛ TRE زودهنگام (بازه زمانی 8 ساعته غذا خوردن که قبل از ساعت 10:00 صبح شروع میشود)؛ TRE دیرهنگام (بازه زمانی 8 ساعته غذا خوردن که بعد از ساعت 1 بعد از ظهر شروع میشود)؛ یا TRE انتخابی (به شرکتکنندگان اجازه میدهد بازه زمانی 8 ساعته غذا خوردن خود را انتخاب کنند).
انتهای پیام/ چهارشنبه 24 اردیبهشت 1403
منابع
مطالعه موارد زیر را به شما پیشنهاد می کنیم
ارتباط شگفت انگیز سلامت روده و خطر ابتلا به سرطان خون
نگرانی های جدیدی در ارتباط با داروهای گیاهی
التهاب و مغز: چگونه فعالیت ایمنی می تواند خلق و خوی و اضطراب را تغییر دهد
عفونت های نو پدید و بازپدید در سال 2025